WAVE Weed Control is now Heatweed Technologies

Visit website
WAVE Europe B.V.
Chemievrij

Chemievrij

Met WAVE chemievrij onkruid verwijderen! In Nederland is chemische onkruidverdelger alleen nog (tot begin 2016) toegelaten op verhardingen volgens de DOB-methode (Duurzaam Onkruid Beheer). Dit betekent dat er onder strikte voorwaarden nog maximaal twee keer per jaar gespoten mag worden met glyfosaat houdende middelen. In de meeste gevallen gaat het hierbij om Roundup. Glyfosaat is een zeer effectief middel tegen onkruid, maar heeft als nadeel dat bepaald onkruiden resistent zijn, zoals paardenbloem, weegbree en mossen. De beeldkwaliteit van deze methode laat daardoor te wensen over. Twee keer curatief bestrijden met Roundup geeft (zaad) onkruiden de kans in de tussenliggende periode te groeien.

De keuze voor om onkruid verwijderen op basis van glyfosaat is vaak prijsgerelateerd voor de korte termijn. De WAVE methode is in staat om met een beheersbaar budget gedurende het jaar een betere beeldkwaliteit te leveren. Op de lange termijn valt het kostenvoordeel van chemische onkruidbestrijding dan ook weg ten opzichte van de WAVE methode van onkruid verwijderen.

Bent u geïnteresseerd in WAVE onkruidbestrijding dienstverlening, onkruid verwijderen of aanschaf van een onkruid machine? Neem hier gerust contact met ons op.

WAVE onkruidbestrijding heeft haar hoofdvestiging in Veenendaal. Hieronder vindt u de contactgegevens van ons, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze Dealers en Premium Partners. Samen met onze Dealers en Premium Partners zullen wij onze uiterste best doen om u vragen zsm mogelijk te beantwoorden. Voor meer informatie over onkruid verwijderen of een demonstratie neemt u contact op met de WAVE-dealer in uw regio, of WAVE Nederland.