WAVE Weed Control is now Heatweed Technologies

Visit website
WAVE Europe B.V.
CO2-reductie

CO2-reductie

De enige CO2-emissie die WAVE onkruidbestrijding veroorzaakt, is afkomstig van de voertuigen, zowel de zelfrijdende machines als service- en dienstauto’s.Omdat WAVE onkruidbestrijding duurzaamheid zeer serieus neemt willen wij klimaatneutraal werken. Dit doen wij door de CO2-uitstoot volledig te compenseren via het programma Trees for All. Als compensatie voor de CO2-emissie van al onze voertuigen plant deze organisatie onder meer bomen aan ter compensatie. WAVE onkruidbestrijding werkt dan ook als enige onkruidbestrijder CO2-neutraal.Trees for All is onder meer aangesloten bij klimaatcompensatie.nl en werkt volgend richtlijnen voor kwaliteit en transparantie. Voor meer informatie over de bomenaanplant ter compensatie van de CO2-uitstoot, kijk op Trees for All.

Bent u geïnteresseerd in WAVE onkruidbestrijding dienstverlening, onkruid verwijderen of aanschaf van een onkruid machine? Neem hier gerust contact met ons op.

WAVE onkruidbestrijding heeft haar hoofdvestiging in Veenendaal. Hieronder vindt u de contactgegevens van ons, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze Dealers en Premium Partners. Samen met onze Dealers en Premium Partners zullen wij onze uiterste best doen om u vragen zsm mogelijk te beantwoorden. Voor meer informatie over onkruid verwijderen of een demonstratie neemt u contact op met de WAVE-dealer in uw regio, of WAVE Nederland.