WAVE Weed Control is now Heatweed Technologies

Visit website
WAVE Europe B.V.
Efficiënt Waterverbruik

Efficiënt Waterverbruik

WAVE onkruidbestrijding is niet alleen zuinig met energie, maar heeft ook een lange termijn effect door de dieptewerking van het hete water op de plant. De onkruidbestrijding zal met de WAVE onkruidbestrijding methode daarom op termijn minder inspanning vergen en op een hoog kwaliteitsniveau stabiliseren. WAVE onkruidbestrijding is meer dan beheren en dringt het onkruid daadwerkelijk terug.
De WAVE onkruidbestrijding machine is in staat om oppervlaktewater te filteren, waardoor dit water geschikt wordt voor gebruik in het technisch geavanceerde doseersysteem. Het is dus niet nodig om (schaars) gezuiverd drinkwater te gebruiken. Ook is er geen logistiek nodig om het tanken van water mogelijk te maken. Het oppervlaktewater vloeit na gebruik onvervuild en volledig terug in de natuur en vormt zo een duurzame cirkel.

Bent u geïnteresseerd in WAVE onkruidbestrijding dienstverlening, onkruid verwijderen of aanschaf van een onkruid machine? Neem hier gerust contact met ons op.

WAVE onkruidbestrijding heeft haar hoofdvestiging in Veenendaal. Hieronder vindt u de contactgegevens van ons, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze Dealers en Premium Partners. Samen met onze Dealers en Premium Partners zullen wij onze uiterste best doen om u vragen zsm mogelijk te beantwoorden. Voor meer informatie over onkruid verwijderen of een demonstratie neemt u contact op met de WAVE-dealer in uw regio of WAVE onkruidbestrijding Nederland.