WAVE Weed Control is now Heatweed Technologies

Visit website
WAVE Europe B.V.

Voor elk onkruidprobleem het juiste apparaat

Wave-new-machinefoto MidSerie

Het bedrijf WAVE Weed Control wint meer en meer terrein in de markt van niet-chemische onkruidbestrijding. Met het uitgebreide assortiment machines waarbij met 100% heet water onkruid, algen en mos worden bestreden groeit het aantal nieuwe gebruikers explosief.

De WAVE heetwatermethode is niet alleen voor gemeenten en industrieterreinen een milieuvriendelijk, efficiënt en effectief alternatief voor chemische onkruidbestrijding. Maar zeker ook in parken, bij kinderdagverblijven, op begraafplaatsen en in particuliere tuinen bied WAVE het passende apparaat waarbij u op chemievrije basis het hele jaar door voor een schone en nette uitstraling kunt zorgen.

Het bedrijf WAVE Weed Control biedt een veelzijdig scala aan apparatuur aan voor heetwater onkruidbestrijding: Van kleine handmachines voor gebruik in kleine tot middelgrote gebieden tot sensor-gestuurde machines voor gebruik in grotere gebieden, zoals woonwijken, provinciale wegen, havens en zelfs vliegvelden.
De thermische onkruidbestrijding van WAVE onkruidbestrijding is uniek. Daarnaast is onze methode geschikt voor alle (half)verhardingen, is het werken veilig en volledig schadevrij. Onkruid verdelgen was nog nooit zo eenvoudig! Wij ondersteunen u niet alleen, maar bieden meer dan dat. WAVE onkruidbestrijding staat voor persoonlijke advisering op maat. De beste oplossing is voor ons het ultieme doel. WAVE onkruidbestrijding staat voor u klaar!